Beiratkozas

A mese rólunk szól – Gólyabál

  • 0

A mese rólunk szól – Gólyabál

Iskolánkban az idei évben is megrendezésre kerül a gólyabál, melynek nemes célja van: segíteni a líceumi életbe érkezőket abban, hogy kis csapatuk összetartó erejét a közös tevékenységek megerősítsék és minél teljesebben beilleszkedhessenek a nagyobbak közösségébe. (Ugyanis) A gólyabál  közeledtével felpezsdül az élet a diákság  körében: előkészületek, előpróbák, beavatás ,bál.

Gólyáinkból idén népmesehősöket faragunk. Miért?

Mert a magyar mesék hőse nekiindul, cselekszik, felelősséget vállal.  Mert a népmese nemcsak szórakoztat, hanem bizonyos problémás helyzetekre megoldásokat kínál, talál, megérteti velünk, hogy meg kell dolgoznunk azért, hogy megtaláljuk saját utunkat és boldogulásunkat.

A beavatási szertartásra, a bálra az idén a Tordai Technikai Kollégium éttermében kerül sor.  Színre lépnek iskolánk végzős diákjai és kilencedikesei (tizenhat gólya)  akik felidézve a magyar népmesék világát egy mesésen-humoros délutánt fognak biztosítani a jelenlévőknek.

A gólyák próbatételeinek sikeres kiállását díjazni fogjuk, az elnyert birodalmuk királyát és királynőjét megkoronázzuk majd  táncos szórakozás keretében minden jelenlévővel közösen megünnepeljük beavatásuk sikerét, melyhez a zenét  DJ Alpár biztosítja.

Szeretettel várjuk iskolánk minden kedves pedagógusát, az oktatás-nevelést segítő dolgozókat,   iskolatársainkat, de legfőképpen a kedves gólyákat!


Keresés

Beiratkozás

Beiratkozas

Naptár

2017. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Támogatók

SponsorSponsorSponsorSponsor