Beiratkozas

Miklós bál – 2018

  • 0

Miklós bál – 2018

“Hagyomány az, ami él a múltból, kapcsolódik a jelenhez és folyamatosan bővül a jelen múlttá válása által.” Szajbély Mihály
December 8-án a tizenegyedik Miklós bálon volt együtt iskolánk és a tordai magyar közösség. 2008-ban hagyományteremtő céllal született ez a kezdeményezés. Öröm számunkra, hogy egy iskolai kezdeményezés közösségépítő szerepet kapott. Az iskola egy közösség számára a jövőt jelenti. A tordai közösség évekig harcolt azért, hogy legyen iskolája. Tudatosan, reménykedve a jövőben létrehozta ezt az intézményt, ami maga a közösség. Egy iskola nemcsak a tanulókat jelenti és a tanárokat! Jelenti a szülőket, nagyszülőket, a családokat, mindenkit, akinek fontos ez az intézmény.
Iskolánk működését és sikerességét a közösség támogatása élteti. Azok a szülők, akik megbíznak bennünk és ránk bízzák a gyerekeik nevelését. Azok a támogatók, akikhez mindig fordulhatunk segítségért.
A közösség életét az együttlétek határozzák meg, az hogy van, akivel megoszd az örömödet és van, akiben kapaszkodj szükségben.
Az idei Miklós bál is bizonyította, hogy jó együtt lenni, közösen ünnepelni! Gyerekek, szülők és nagyszülők szórakoztak együtt. Köszönjük a szervezőknek, az osztályfőnököknek, az osztályközösségeknek a közreműködést. A színjátszó csoportnak és Chereches Noémi tanárnőnek köszönjük a „VONOSNÉGYEST”. A Természetvédelmi Unió és Máté Hajnalka tanárnő idén is elkészítették karácsonyi díszeiket, amelyek az Advent fényét és meghittségét hozzák el otthonaikban. Szedilek Csaba úr segítségével idén is idejében elkészült az iskolanaptár, amelynek képeiről az iskolai tevékenységeken szorgoskodó gyerekeink mosolyognak ránk.
Ez már számunkra hagyomány, ami egy közösséget éltet.
Köszönjük az anyagi támogatást: S.C. RETEKSPEN – nek, Fodor Júliának és Győzőnek, Mihálcz Katalinnak, Misi Autoserv – nek, S. C. Sinfrerchim – nek, Dénes Tündének ás Ferencz Leventének.

Fotók az eseményről itt.


Keresés

Beiratkozás

Beiratkozas

Naptár

2018. december
h k s c p s v
« nov   Már »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Támogatók

SponsorSponsorSponsorSponsor